lauantai 4. huhtikuuta 2009

Oranssinpunainen baari

Osallistun illanviettoon kaupungilla. Seurueessa on mukana vaimoni, paras kaverini ja työkavereitani, ainakin ihana Henna. Päädymme kummalliseen ravintolaan, jossa yksi huone on sisustettu räikeän oranssinpunaisella. Seinille ja baaritiskiin on liimattu sanomalehden sivuista revittyjä paloja. Haluan saada huomiota Hennalta, mutta se ei onnistu. Muutkaan eivät tunnu olevan kiinnostuneita seurastani, mutta sillä nyt ei ole paskankaan väliä. Olen turhautunut, mustasukkainen Hennasta ja minulla on erektio. Jään yksin oranssinpunaiseen huoneeseen ja alan valmistautua lähtemään kotiin pahantuulisena.

Menen käymään vessassa. Vessa on sisustettu samalla maulla. Istun pöntölle pissille kuin tytöt. Wc-kopin ovi on läpinäkyvä ja se on epätavallisesti pöntön sivulla, istun siis kylki oveen päin. Ohitseni kulkee mies koiran kanssa, koira talutushihnassa. Koira on sellainen pieni ja söpö tummakarvainen, josta kaikki varmasti tykkäävät. Hetkessä kopin ovea ei olekaan. Koira pysähtyy nuuhkimaan minua ja nousee minua vasten, mies katselee sivusta huvittuneena. Rakki kuolaa käsilleni ja tarraa hampaillaan kämmensyrjääni. Pureminen ei satu mutta iljettää.

- Tämä koira puree minua, sanon miehelle, ja odotan, että hän käskee koiran pois ja pyytää anteeksi.

- Et taida silittää sitä oikealla tavalla, mies hymähtää vittumaisen ylimielisesti hymyillen.

Hän antaisi koiransa raadella vaikka valtimoni auki ennen kuin tekisi mitään kieltääkseen sitä. Miehen katse näyttää siltä, että hän toivoo, että kuolisin. Yritän ravistaa koiran irti, mutta se puree hampaansa vain syvemmälle. Istun vessassa housut nilkoissa, eläimen kuolaa on käsilläni, se sekoittuu vereen.

Herään. Haluan rusentaa koiran kaulan ja murtaa sen niskan.

2 kommenttia: