tiistai 21. huhtikuuta 2009

Lauantain onni

Talutan sinut huoneeseen. Vuode on vielä yön jäljiltä petaamatta, aurinko tunkee huoneeseen sälekaihtimien raoista. Nostan tyynyn sängyn päätyä vasten ja käyn sängylle istumaan mukavaan asentoon, tyynyyn nojaten. Et tiedä, miten päin haluan sinut, enkä sano sitä ääneen, vaan tartun kainaloidesi alta kiinni ja ohjaan käsin. Haet asentoa hetken, ennen kuin tajuat, että haluan sinut makaamaan selällesi syliini, pääsi rintakehälleni.

Irrotan liivit tiukan, lilan trikootoppisi alta ja alan kouria rintojasi. Vedän topin ylös kaulallesi, jotta pääsen sinuun paremmin käsiksi. Ihosi on kaunis aamupäivän valossa. Rinnat ovat pehmeät ja pyöreät, nännipihojen iho kurtistuu ihanasti ja nännit kovettuvat, kun alat kiihottua. Aloitan kevyesti, sivelen rintojen ja vatsan ihoa ja kokeilen nännejäsi sormilla. Kovennan otteitani vähitellen. Tarraan kummankin rinnan kämmeneeni ja nautin voihkaisuistasi, kun pehmeä rinta puristuu muodottomaksi ja pursuu sormieni välistä.

Sinulla on jalassasi ne parhaat, loppuunkuluneet matalavyötäröiset farkut. Toisen polven kohdalta kangas on ratkennut ja lahkeensuut ovat rispaantuneet, mutta pidät niitä vielä minua varten, koska perseesi näyttää niissä niin syötävän hyvältä. Huokailet ja nostelet lantiotasi kiimaisesti, ja tiedän, että olet jo märkä. Annan pillun kuitenkin odottaa farkuissa kiltisti, koska haluan käsitellä rintasi loppuun. Revin rintoja rivosti erilleen toisistaan, sitten painan ne yhdeksi möykyksi. Otan välillä molemmat nännisi peukalon ja etusormen väliin ja puristan niin, että kipu saa sinut painamaan silmät kiinni kivusta. Uliset hiljaa, kun vedän rinnat nänneistä kartioiksi. Pikku narttu.

Tartun vasemmalla kädellä leuastasi, taivutan päätäsi taakse ja puristan sen tiukasti kainalooni niin, että voit katsella kasvojani, kun leikin sinulla. Oikea käteni pahoinpitelee vielä hetken rintoja ennen kuin työntyy housuusi. Pillu on kuuma ja himoitsee sormea.

Kun lopulta olen leikkinyt sinulla tarpeeksi, annan sinun nousta päälleni ja ottaa kaluni sisääsi. Tulet miltei heti.

2 kommenttia: