tiistai 14. huhtikuuta 2009

Kiltti kunnon tyttö

Olin jonkin aikaa sitten juhlissa, joihin osallistui sukulaisiani ja perhetuttavia, myös eräs sukulaismieheni avovaimonsa Pian kanssa. Pia on ollut mukana vastaavissa juhlissa aiemminkin ja olen nähnyt häntä muutaman kerran vuosien mittaan, mutta emme ole tutustuneet kovin hyvin. Hän on kiltti ja ystävällinen, mutta aika ujo ja hiljainen tyttö. Harmikseni ei ole tullut tilaisuutta jutella kahden kesken, eikä nytkään niin käynyt.

Pia on minusta söpöllä tavalla puoleensavetävä, vaikka hän pitääkin huomaamatonta ja tylsää kiltin, kunnon tytön tyyliä. En ole ihan varma, onko tyylivalinta luontaista ujoutta ja vaatimattomuutta vai tarkoituksellista halua esiintyä tässä porukassa siinä roolissa. Veikkaisin, että enemmän kyse on ensinmainitusta. Seurailin Piaa päivän mittaan huomaamattomasti ja huvittelin mielessäni ajatuksilla.

Tyttö ei ole mitenkään huomiotaherättävän hyvännäköinen, hänellä on silmälasit ja lyhyt leuka ja pieni suu, mutta minusta hänellä on suht kauniit kasvot. Huomioni keskittyy eniten tytön huuliin. Ihanat huulet. Sellaiset sopusuhtaisen muodokkaat, hieman pulleat huulet, jotka joillain vain on. Tulen tytön lähelle ja alan suudella, ensin kevyesti tunnustellen ja kostutellen. Vähitellen tiukennan otetta, tartun kädellä tytön niskavilloista ja vedän hänen päätään taakse, kokeilen pehmeää huulta hampailla. Lopetan suutelemisen. Kiltti kunnon tyttö tietää, mitä seuraa. Hän katsoo minuun alistuneesti hymyillen, polvistuu ja antaa ihanat huulensa ja kostean suunsa käyttööni.

Lauettuani suutelen tyttöä uudestaan ja maistan hänestä sperman suolaisen maun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti