torstai 21. toukokuuta 2009

Läpi

Hänellä on tavalliset, valkoiset, puuvillaiset pikkuhousut. Ne ovat ikivanhat, kangas on pehmennyt ja kulunut kauttaaltaan läpikuultavan ohueksi niin, että vaatekappale pysyy hädin tuskin koossa. Pimpin kohdalla housuissa on kaksi pientä, ei aivan sormen mentävää reikää. Mietin, miksi reiät ovat tulleet juuri siihen. Ehkä hän hankaa pilluaan housujen läpi tarkoituksella tai tietämättään. Tai sitten pissatippa rasittaa haarovälin kangasta silloin tällöin. Miellyttävä ajatus.

Vanhoissa pikkuhousuissa on jotain ihastuttavan viatonta. Kiihotun, ja riisun häneltä muut vaatteet. Hän makaa sängyllä selällään pikkuhousuissaan ja odottaa. Samassa tiedän, miten tämä menee.

Nousen hänen päälleen ja ohjaan kaluni hänen jalkoväliinsä. Alan painaa, ja kuulen kuinka kangas antaa periksi. Pikkuhousujen haaraan repeytyy kyrvän mentävä reikä. Ensimmäinen työntö nihkeään pilluun saa minut haukkomaan ilmaa.

...

Nostan lattialta pienen vaalean kangasmytyn. Se on märkä ja tuoksuu tuoreelle spermalle. Käärin mytyn auki ja katselen lävistämiäni pikkuhousuja hetken. En varmasti näe niitä enää tämän jälkeen. Haaroissa on iso, irstas, pyöreä reikä.

2 kommenttia: