lauantai 20. maaliskuuta 2010

Subjekti

Ilta yksin kotona. Viini päihdyttää, hyvä olo itsestä puskee väkisin iholle. Halusin tänään, sinua säihkysilmäinen lukiotyttö, sinua infotiskin väsynyt ja kopea kaunotar, sinua Minttu fantasioinesi, ehkä ihan vähän sinuakin uusi tuttavani homo varmaan joka olet.

Laskin vettä ammeeseen. Kuumaa, paljon, vain minulle. Seisoin peilin edessä. Olen kaunis. Haluan. Keho toimii. Naama toimii. Rintalihakset. Kädet toimii. Kyrpä toimii. Reidet toimii.

Laskedun lämpimään hivelevään veteen, ensi kosketus on paras, viinilasi, punkkua, vierellä odottaa että otan hörpyn, vesi on kirkasta ilman vaahtoa en tykkää vaahdosta se peittää eikä ihoa, vartaloa, napaa, pillua, kyrpää näe vaahdon läpi ammeen pohjaventtiilin kansi peilaa jalkovälin hassua miksi ajattelen näin. Silmät kiinni hetkeksi se vie pois puoliuneen Dire Straits soi Private Investigations ajattelen herään viiden minuutin päästä oikean käden sormet puristaa kullin päätä viinilasi edelleen puolillaan ammeen wengepuisella sivutasolla, juon, viini maistuu hyvälle.

Asetun objektiksi naiseksi ajattelen kuinka minua halutaan nussitaan niin kuin Minttu kirjoitti ensin pilluun sperma valuu minusta sitten suuhun ja perseeseen. Ammeen syvässä vedessä sormi perseessä laukean silmät kiinni olen objekti olen nainen, mies on vain työkalu ei edes objekti vaan työkalu, halu on subjekti halu nussii naista joka on objekti saan hetkeksi kiinni siitä mitä on olla objekti eikä olla vain työkalu.

Siemenneste leviää lämpimään veteen vaaleana kelluvana juovana hajoaa osiin jotka tarttuvat ihoon vatsaan käsiin, noukin spermanyytit käteeni yksi kerrallaan, hieron käsiin pidän käsiä veden päällä niin pitkään että sperma muttuu tahmeaksi vähitellen kuivuu kädet tuntuvat tuoksuvat hyvältä minulta. Kun ne ovat kuivat upotan taas veteen. Kuivunut sperma liukenee käsistä veteen helposti. Pissittää annan tulla mitä väliä haluan nähdä miltä se näyttää kun kusee ammeeseen missä on ei se näytä miltään varmaan olen juonut niin paljon että ei siihen edes tule väriä virtsaputken aukko vaan aukeaa mistä äsken tuli spermaa tulee nyt kusta. Nousen pesen itseni tuntuu hyvältä. Olenko hyvä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti